|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út prosinec 12, 2006 6:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
Předmět: Re: Cekani na unor |
|
|
Libor napsal: | Sjezdovka je od slova sjíždět ne od slova složit se jako pytel brambor  |
tak špatně na tom naštěstí nejsem...  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 11, 2006 5:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
ottos napsal: | Libor napsal: | Drzim ti palcaky Nebo jeste lepe lyzarsk erukavice at vse dopadne dle tvych prani  |
no prostě aby na tom plácku co tam budu ležel aspoň metr sněhu aby bylo co vyorávat...  |
Sjezdovka je od slova sjíždět ne od slova složit se jako pytel brambor  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 3:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
Libor napsal: | Drzim ti palcaky Nebo jeste lepe lyzarsk erukavice at vse dopadne dle tvych prani  |
no prostě aby na tom plácku co tam budu ležel aspoň metr sněhu aby bylo co vyorávat...  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 3:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
ottos napsal: | Libor napsal: | ottos napsal: | Libor napsal: | JSem zvlastni, ale zimu mam radeji nez leto. Takze me nebavi dovolen au more a laka me severni Evropa, pobalti, splhani po horach... |
tak na tom by sme se shodli... |
I cekani na unor mame spolecne Dasme vedet kam se v unoru chystas za snehem a mrazem ? |
jsem věren českým horám - takže krkonoše... doufám že příprava na sníh a mráz bude kvitována úspěchem...  |
Drzim ti palcaky Nebo jeste lepe lyzarsk erukavice at vse dopadne dle tvych prani  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 2:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
Libor napsal: | ottos napsal: | Libor napsal: | JSem zvlastni, ale zimu mam radeji nez leto. Takze me nebavi dovolen au more a laka me severni Evropa, pobalti, splhani po horach... |
I cekani na unor mame spolecne Dasme vedet kam se v unoru chystas za snehem a mrazem ? |
jsem věren českým horám - takže krkonoše... doufám že příprava na sníh a mráz bude kvitována úspěchem...  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 04, 2006 9:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Kola |
|
|
bodyia napsal: | No zatím stav sněhu = 0, možná si s sebou vezmeme kola nebo celý pobyt prožijeme v hotelovým bazénu a baru;-) |
Doporucuji ta kola.Je tamopravdu spousta peknych tras.Byl jsme tam na kolech minule leto Dolomity jsou zname svym slunecnim pocasim.Snezi tam jen nekolik dni v roce. Letos se tak jeste nestalo. A pak sviti prevaznou cast zimy slunce.To je obecna nevyhoda Dolomit. Priste zkuste v tuto dobuv Dolomotech treba PasoTonale (v oblasti Val di Sole) tam je ledovec Presena, ktery lyzovani jisti.
Jasi stejne myslim, ze si to uzijete i bez snehu.Ikdyz skoda to je... _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 04, 2006 9:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
Předmět: |
|
|
No zatím stav sněhu = 0, možná si s sebou vezmeme kola nebo celý pobyt prožijeme v hotelovým bazénu a baru;-) |
|
|
|
|
 |
po prosinec 04, 2006 9:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Val di Fieme by ti mohlo vyhovovat Bodo |
|
|
bodyia napsal: | Běžky mě nebavěj'. Ale sjezdovky, pohrát si s rychlostí, to můžu. Lyžuju asi čtyři roky (Péťa mě víceméně donutil), první zkouška na kopečkách v Krokonošíš a další hned na ledovec ve Stubaii (lehce vražedné). Myslím, že techniku rozhodně nemám 1a, ale baví mě to a užívám si. Hlavně hodně dlouhých a hodně rychlých sjezdů, to miluju
Na hory jedeme přesně za 14 dní, Araba, Marmolada a Valdifieme a vracíme se až po Vánocích, hurá, hurá, dvojitá radost  |
Valdi Fieme je dobre.Budes tam mit sjezdy, ktere mas rad. A neni tam prilis technick yobtiznych sjezdovek. Ty mam rad ja. Nejen dlouhe a rychle sjezdy.Ale pekne a clenite sjezdovky. A to treba i s obtiznym profilem.. Nemam rad jen sesup dolu, ale pokud mozno technicke cleneni  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 04, 2006 9:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Cekani na unor |
|
|
ottos napsal: | Libor napsal: | JSem zvlastni, ale zimu mam radeji nez leto. Takze me nebavi dovolen au more a laka me severni Evropa, pobalti, splhani po horach... |
I cekani na unor mame spolecne Dasme vedet kam se v unoru chystas za snehem a mrazem ? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 01, 2006 8:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
Předmět: Re: Jezdíš na lyže? |
|
|
Libor napsal: | JSem zvlastni, ale zimu mam radeji nez leto. Takze me nebavi dovolen au more a laka me severni Evropa, pobalti, splhani po horach... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 01, 2006 7:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bodyia napsal: | Na hory jedeme přesně za 14 dní, Araba, Marmolada a Valdifieme a vracíme se až po Vánocích, hurá, hurá, dvojitá radost  |
To zní strašeně. Myslím, že jste právě lokalizovali peklo. |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 01, 2006 7:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Adam napsal: | Tomáš napsal: | Libor napsal: | Zima bez lyzi jen z poloviny tak krasna  |
Zima strávená doma v teple je dvakrát tak krásná  |
Můj člověk. |
Běžky jsou pro důchodce, ale vyrazit někam za hranice na sjezdovky, to za úvahu stojí. V Alpách by si ve frontě na vlek člověk oči vykoukal ...  |
To myslis ty mlade lanovkare ve francouzskem Les2Alpes. NAdherni opaleni kluci, kteri s esmeji a zdravi bon jour, bon ski To nema chybu. Letos jedu koncem ledna do TIGNES, snad to tam tak ebude fajn. Jedu s braskou.Jo, jet s nejakym klucinou to by byla jeste vetsi romantika. JSem zvlastni, ale zimu mam radeji nez leto. Takze me nebavi dovolen au more a laka me severni Evropa, pobalti, splhani po horach...
Snad se vam Araba, Marmolada a Valdi Fieme vydari. V Italii byva potiz se snehem. Tak drzim palce. Na zacatek sezony je v Dolomitech asi nejlepsi Passo Tonale. Nejen, ze ma dobre otviraci ceny, ale predevsim jeden z mala ledovcu v Dolomitech. Presenu. Pokud budete mti dostatek snehu tak si Sella Rondu uzijete bajecne... Je to krasny lyzarsk ykolotoc Drzim palce. Lyzuji od 3let. A ikdyz na to postavu na prvni pohled nemam pusobil jsme i jako lyzarsky instruktor  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 01, 2006 6:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
ottos napsal: | Stonerock napsal: | bodyia napsal: | ... a vracíme se až po Vánocích, hurá, hurá, dvojitá radost  |
Nepokrytě závidím...  |
já taky... musim si počkat až do února... |
Ale já jim závidim jen to vyhnutí se Vánocům...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 01, 2006 6:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
Stonerock napsal: | bodyia napsal: | ... a vracíme se až po Vánocích, hurá, hurá, dvojitá radost  |
Nepokrytě závidím...  |
já taky... musim si počkat až do února... |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 01, 2006 6:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
bodyia napsal: | ... a vracíme se až po Vánocích, hurá, hurá, dvojitá radost  |
Nepokrytě závidím...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 01, 2006 6:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Běžky mě nebavěj'. Ale sjezdovky, pohrát si s rychlostí, to můžu. Lyžuju asi čtyři roky (Péťa mě víceméně donutil), první zkouška na kopečkách v Krokonošíš a další hned na ledovec ve Stubaii (lehce vražedné). Myslím, že techniku rozhodně nemám 1a, ale baví mě to a užívám si. Hlavně hodně dlouhých a hodně rychlých sjezdů, to miluju
Na hory jedeme přesně za 14 dní, Araba, Marmolada a Valdifieme a vracíme se až po Vánocích, hurá, hurá, dvojitá radost  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 01, 2006 2:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Běžky jsou pro důchodce... |
Přesně tak! A právě proto jsem v rámci svědomitý přípravy na důchod úderem 20. narozenin přesedlal ze sjezdovek na běžky... Dřív jsem běžky nemoh' ani cítit a sjezdoval jsem docela rád (ehm... teda... pohyboval se s lyžema na nohou po zasněženym kopci směrem dolů - se sjezdovym lyžovánim to nikdy moc společnýho nemělo... ), ale jak člověk stárne a časy se mění, tak na mě ty sjezdovky začaly bejt trochu moc adrenalinový (věřte, že v mym podání naprosto oprávněně... ). V současný době se snažim, pokud jsou dobrý podmínky, párkrát za zimu na ty běžky jet. Ze zásady volim decentní trasy, jejichž ideálnim cílem je nějaká útulná hospůdka...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 11:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Adam napsal: | Tomáš napsal: | Libor napsal: | Zima bez lyzi jen z poloviny tak krasna  |
Můj člověk. |
Běžky jsou pro důchodce, ale vyrazit někam za hranice na sjezdovky, to za úvahu stojí. V Alpách by si ve frontě na vlek člověk oči vykoukal ...  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 11:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Libor napsal: | Zima bez lyzi jen z poloviny tak krasna  |
Můj člověk. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 10:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Libor napsal: | Zima bez lyzi jen z poloviny tak krasna  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 6:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
ottos napsal: | Libor napsal: | Oddává se tu někdo zimním radovánkám. Na sjezdovkách nebo snowboardu. Docela rád bych vyjel an hory i s někým jiným než jen mým mladším bráškou. Jezdíme často a je fajn. ale občasná změna by neuškodila:-) |
no zimní sporty...
sjezdovky to je moje - jezdim sice asi jako magor ale baví mě to - to se taky počítá, ne??  |
Jasne, ze pocita. Nemam uz platnou licenci (nemam cas si ji udelat znovu a tu dlouhodobou - ani ucit lyzovat) tka bychom mohli trochu magorit i neco malo zlepsit
Zima bez lyzi jen z poloviny tak krasna  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 4:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
Libor napsal: | Oddává se tu někdo zimním radovánkám. Na sjezdovkách nebo snowboardu. Docela rád bych vyjel an hory i s někým jiným než jen mým mladším bráškou. Jezdíme často a je fajn. ale občasná změna by neuškodila:-) |
no zimní sporty...
sjezdovky to je moje - jezdim sice asi jako magor ale baví mě to - to se taky počítá, ne??  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 30, 2006 4:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Jezdíš na lyže? |
|
|
Oddává se tu někdo zimním radovánkám. Na sjezdovkách nebo snowboardu. Docela rád bych vyjel an hory i s někým jiným než jen mým mladším bráškou. Jezdíme často a je fajn. ale občasná změna by neuškodila:-) _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|